Skip to content

projecten

Dijk Lijmwerken is een toonaangevend bedrijf op het gebied van lijmwerk in de bouwsector. Met een schat aan ervaring en expertise heeft Dijk Lijmwerken talloze projecten succesvol afgerond voor zowel grote bouwbedrijven als onderaannemers. Hun inzet voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid heeft hen een gewaardeerde reputatie bezorgd binnen de industrie.

Een van de opvallende kenmerken van Dijk Lijmwerken is hun vermogen om projecten van verschillende omvang en complexiteit aan te pakken. Of het nu gaat om het lijmen van bakstenen in een kleinschalig renovatieproject of het uitvoeren van grootschalige lijmwerkzaamheden voor een nieuwe commerciële ontwikkeling, Dijk Lijmwerken beschikt over de nodige middelen en vaardigheden om het werk efficiënt en effectief uit te voeren.

15 appartementen & winkelruimte, Hoofdstraat

Apeldoorn | 2023

Grote & Kleine Feith

Voorburg | 2022

Beursplein Tiel, 67 koopappartementen, 37 huurappartementen & parkeergarage

Tiel | 2022

Winkelcentrum Marlo

Beverwijk | 2020

2 Woontorens Zuiderpark

Eindhoven | 2018

Distributiecentrum

Maasvlakte

Nieuwbouw IKC Passewaaij te Tiel

Tiel

Woonplaza Zuid Oost

Amsterdam

Winkelcentrum Koperwiek

Capelle ad IJssel

Kloppend Hart, Woningen en appartementen

Alphen aan de Rijn

100 appartementen Groenendijk

Dordrecht

IKC

Pijnacker

80 woningen

Dordrecht

Parkwachter

Utrecht

UVA

Amsterdam

Appartementen gebouwen Plataan

Haarlem

Studentenhuis vesting

Amsterdam

Woonzorgcomplex

Giessenburg

Villabouw

Valk Hotel Schiphol

Hoofddorp

Appartementen gebouwen

's-Gravenzande

Essendael

Rhoon

Broekgraaf

Leerdam

Nautique

Amsterdam

Dreeftoren

Amsterdam Zuid-Oost

HelloFresh

Bleiswijk

Uitbreiding kantoorpanden Catharijnesingel renovatie

Utrecht

Appartementen

Den Haag

Woontoren

Den Haag

TeleCity

Amsterdam

41 vakantie woningen, Tulp & Zee

Noordwijk

Nieuwbouw warehouse G-Star RAW®

Amsterdam

Nieuwbouw Hornbach

Nieuwerkerk a/d IJssel

Logistiek centrum Heineken

Den Bosch

Het bedrijf heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van projecten waaraan ze hebben gewerkt. Dit omvat hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoorgebouwen, winkelcentra, industriële faciliteiten en meer. Door samen te werken met gerenommeerde bouwbedrijven en onderaannemers hebben ze bijgedragen aan de realisatie van iconische structuren die het stadslandschap verrijken en de gemeenschappen dienen waarin ze zich bevinden.

Wat Dijk Lijmwerken onderscheidt, is hun toewijding aan excellentie op elk niveau van het project. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het werk streven ze naar uitmuntendheid in vakmanschap, service en naleving van deadlines. Door voortdurend te investeren in hun team en technologieën blijft Dijk Lijmwerken aan de top van de sector en blijven ze voldoen aan de evoluerende behoeften van hun klanten.

Kortom, Dijk Lijmwerken staat synoniem voor betrouwbaarheid, vakmanschap en prestatie in de wereld van lijmwerk in de bouw. Hun indrukwekkende staat van dienst en hun voortdurende streven naar perfectie maken hen tot de ideale partner voor elke bouwonderneming die streeft naar succesvolle en duurzame resultaten. 

https://www.vca.nl/