Skip to content
poriso porotherm blokken

Poriso en Porotherm blokken

Poriso en Porotherm metselblokken zijn beide populaire keuzes in de bouwindustrie vanwege hun uitstekende eigenschappen en veelzijdige toepassingen. Poriso blokken worden geproduceerd met geëxpandeerde klei en hebben een lichte structuur, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn tijdens de bouw. Deze blokken bieden een goede thermische isolatie en zijn geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren in zowel residentiële als commerciële gebouwen.

Porotherm metselblokken zijn gemaakt van klei en worden gekenmerkt door hun hoge druksterkte en uitstekende isolerende eigenschappen. Deze blokken zijn ontworpen met een speciaal tand-en-groef-systeem, waardoor ze gemakkelijk en snel te metselen zijn zonder extra mortel. Porotherm blokken zijn geschikt voor verschillende bouwtoepassingen, zoals binnen- en buitenmuren, scheidingswanden en gevels, en dragen bij aan een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat.

Zowel Poriso als Porotherm metselblokken bieden voordelen zoals goede thermische isolatie, brandwerendheid en geluidsisolatie, waardoor ze ideaal zijn voor moderne bouwprojecten die streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door hun gebruiksgemak, duurzaamheid en veelzijdigheid blijven deze blokken een voorkeurskeuze voor architecten, bouwers en ontwikkelaars die hoogwaardige en kosten-effectieve bouwoplossingen zoeken.